Στο Μάτι το 5ο Πανελλήνιο ωκεανικού καγιάκ

Στο Μάτι το 5ο Πανελλήνιο ωκεανικού καγιάκ

 newsroom

  |  21.08.2020 | 12:14

Τα πάντα έτοιμα για το 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεανικού καγιάκ (ανοικτής θάλασσας) που διεξαχθεί στο Μάτι Αττικής στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή. Η οριστική ημερομηνία αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος σκάφη τύπου Surfiski και θα υπάρχουν οι κατηγορίες […]

Τα πάντα έτοιμα για το 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεανικού καγιάκ (ανοικτής θάλασσας) που διεξαχθεί στο Μάτι Αττικής στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή. Η οριστική ημερομηνία αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος σκάφη τύπου Surfiski και θα υπάρχουν οι κατηγορίες ανδρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων που θα αγωνιστούν σε απόσταση 15 χλμ και παίδων/κορασίδων σε απόσταση 10 χλμ.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία κανόε καγιάκ, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Μάτι. Οι αγώνες πρόκειται να ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ μια ώρα νωρίτερα (09:00) θα υπάρξει τεχνική σύσκεψη. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν στην Ομοσπονδία μέχρι τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 12:00.

Οι αγώνες θα εκκινούν και θα τερματίζουν εντός της θάλασσας, ενώ η διαδρομή θα περιλαμβάνει τουλάχιστον μια στροφή. Τα ακριβή σχεδιαγράμματα της διαδρομής θα αποσταλούν στους συλλόγους και τυχόν τροποποιήσεις, λόγω των καιρικών συνθηκών, θα συζητηθούν στην τεχνική σύσκεψη πριν τον αγώνα.