Σεμινάρια για αθλητές και προπονητές διοργανώνει η ICF
Ετικέτες:

Σεμινάρια για αθλητές και προπονητές διοργανώνει η ICF

 newsroom

  |  10.08.2020 | 16:56

Ελεύθερα διαδικτυακά σενάρια προανήγγειλε η Διεθνής Ομοσπονδία Κανόε (ICF), τόσο για αθλητές όσο και για προπονητές που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο άθλημα. Όπως γνωστοποιήθηκε, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι σεμινάρια, στα οποία η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όλους, αρκεί να έχουν κάνει εγκαίρως αίτηση συμμετοχής. Κάθε ένα από αυτά τα σεμινάρια […]

Ελεύθερα διαδικτυακά σενάρια προανήγγειλε η Διεθνής Ομοσπονδία Κανόε (ICF), τόσο για αθλητές όσο και για προπονητές που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο άθλημα. Όπως γνωστοποιήθηκε, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι σεμινάρια, στα οποία η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όλους, αρκεί να έχουν κάνει εγκαίρως αίτηση συμμετοχής.

Κάθε ένα από αυτά τα σεμινάρια θα έχει διαφορετικό θέμα, με τους ειδικούς που θα πραγματοποιήσουν τις διαλέξεις να επικεντρώνονται στη διαχείριση που πρέπει να κάνει ένας αθλητής -ή να τον κατευθύνει ο προπονητής του- ώστε από αρχάριος να ανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο. Βασικοί τομείς είναι η απαραίτητη διαχείριση ενέργειας, ανάλογα και με το υψόμετρο της τοποθεσίας των προπονήσεων, όπως και οι διαφορετικές μέθοδοι προπονήσεων που μπορούν να εφαρμοστούν, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

«Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε μερικούς ειδικούς για κάθε ένα από τα διαδικτυακά σεμινάρια, οπότε είμαστε άκρως αισιόδοξοι πως όλοι οι συμμετέχοντες θα ωφεληθούν από αυτά. Ο κόσμος θα αποχωρήσει από τα σεμινάρια με νέες ιδέες και σύγχρονες αντιλήψεις και πληροφορίες στους τομείς που ασχολείται ο καθένας. Η πανδημία του COVID-19 εμφάνισε πολλές προκλήσεις σε όλο τον κόσμο, αλλά οι νέες τεχνολογίες και η πρόσβαση που μας προσφέρουν σε μία βαθιά δεξαμενή ειδικών, μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε πως το κανόε θα συνεχίσει να γίνεται όλο και πιο δυνατό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ICF.

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου, θα ακολουθήσουν ακόμη τέσσερα, ένα κάθε επόμενη εβδομάδα, ενώ το έκτο και τελευταίο θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου.