Κουριδάκης: «Μας δίνουν δύναμη»

Κουριδάκης: «Μας δίνουν δύναμη»

 newsroom

  |  09.08.2020 | 05:05

Η ανάδειξη για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην τρίτη θέση στην Ελλάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάνοε καγιάκ σπριντ αποτέλεσε σημαντική ενδειξη επιστροφής στην αγωνιστική κανονικότητα και έδωσε ελπίδες ανάπτυξης στην οικογένεια του ΝΟΧ. Σε ανακοίνωσή του σχετικά με την επιτυχία αυτή ο ΝΟΧ στάθηκε και “στις πολύ μεγάλες δυσκολίες στη διάρκεια της προετοιμασίας τους προηγούμενους […]

Η ανάδειξη για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην τρίτη θέση στην Ελλάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάνοε καγιάκ σπριντ αποτέλεσε σημαντική ενδειξη επιστροφής στην αγωνιστική κανονικότητα και έδωσε ελπίδες ανάπτυξης στην οικογένεια του ΝΟΧ. Σε ανακοίνωσή του σχετικά με την επιτυχία αυτή ο ΝΟΧ στάθηκε και “στις πολύ μεγάλες δυσκολίες στη διάρκεια της προετοιμασίας τους προηγούμενους μήνες λόγω της αποχής των αθλητών από τις προπονήσεις, ενώ ειδικότερα οι αθλητές της εφηβικής και ανδρικής ομάδας δε συμμετείχαν καν στο πρωτάθλημα. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στο Σχοινιά με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου, το γεγονός ότι ο ΝΟΧ κατάφερε να καταταχθεί στην 3η θέση συνιστά ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός”.

Με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών του ο έφορος του τμήματος του ΝΟΧ, Νίκος Κουριδάκης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τον προπονητή μας, Μανώλη Αγγελάκη. Το αποτέλεσμα της 3ης θέσης είναι το επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας που πραγματοποιείται. Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου, ο σύλλογος γονέων και φίλων καγιάκ, οι προπονητές και οι αθλητές, όλοι, είμαστε μια ομάδα που σαν στόχο έχει την πρόοδο και την ευημερία του τμήματος και αυτά τα αποτελέσματα μας κάνουν υπερήφανους ενώ μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία. Διαχρονικοί συμπαραστάτες μας σε αυτή την προσπάθεια είναι ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES και η Αντιπεριφέρεια Χανίων, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Δήμος Αποκορώνου, η ομάδα στήριξης «Συνάνθρωπος» και δεκάδες ακόμα χορηγοί και υποστηρικτές μας, που σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, όλοι συνεχίζουν την στήριξή τους προς τους αθλητές μας. Τους ευχαριστούμε ξανά θερμά όλους».

Πηγή: ΝΟΧ