Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο ο Περουρένα

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο ο Περουρένα

 newsroom

  |  27.03.2020 | 21:00

Κανόε Καγιάκ: «Θετικός» στον ιό COVID-19 ο πρόεδρος της ICF Η κατάσταση στην Ισπανία είναι δραματική, με την εξάπλωση του κορονοϊού να είναι ραγδαία. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού COVID-19 έχουν ήδη ξεπεράσει τα 65.000 και περισσότερα από 5.100 είναι μέχρι στιγμής τα θύματα. Από την πανδημία νόσησε και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κανόε […]

Κανόε Καγιάκ: «Θετικός» στον ιό COVID-19 ο πρόεδρος της ICF

Η κατάσταση στην Ισπανία είναι δραματική, με την εξάπλωση του κορονοϊού να είναι ραγδαία. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού COVID-19 έχουν ήδη ξεπεράσει τα 65.000 και περισσότερα από 5.100 είναι μέχρι στιγμής τα θύματα. Από την πανδημία νόσησε και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Χοσέ Περουρένα, ο οποίος όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του 75χρονου αξιωματούχου και πρώην αθλητή του κανόε καγιάκ. Ο Ισπανός συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968, στο Μεξικό, ενώ εκτός από πρόεδρος της ICF, από το 2008, είναι επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Παγκοσμίων Αγώνων (IWGA), οι οποίοι διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια υπό την αιγίδα της ΔΟΕ.