Κορονοϊός: O Σαούλ Κραβιότο στην μάχη κατά την πανδημίας

Κορονοϊός: O Σαούλ Κραβιότο στην μάχη κατά την πανδημίας

 newsroom

  |  03.04.2020 | 21:00

340756

Ο Ισπανός Ολυμπιονίκης κάνοε/καγιάκ, Σαούλ Κραβιότο, επανεντάχθηκε στην αστυνομία προκειμένου να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορονοϊού. Υπό κανονικές συνθήκες αυτή την στιγμή θα συνέχιζε τις εντατικές προπονήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά, η πανδημία του Κορονοϊού πλήττει όλη την Ευρώπη και ειδικά την Ισπανία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν […]

Ο Ισπανός Ολυμπιονίκης κάνοε/καγιάκ, Σαούλ Κραβιότο, επανεντάχθηκε στην αστυνομία προκειμένου να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Υπό κανονικές συνθήκες αυτή την στιγμή θα συνέχιζε τις εντατικές προπονήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά, η πανδημία του Κορονοϊού πλήττει όλη την Ευρώπη και ειδικά την Ισπανία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν και  ο Σαούλ Κραβιότο τα άφησε όλα στην άκρη προκειμένου να προσφέρει την βοήθεια του στην μάχη κατά της πανδημίας.

Ο 35χρονος κάτοχος τεσσάρων μεταλλίων επανεντάχθηκε μετά από δική του πρωτοβουλία στην υπηρεσία της αστυνομίας από την οποία είχε αποχωρήσει με άδεια για να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μάχη κατά του Κορονοϊού αλλά και στην αναβολή των αγώνων.

«Ο αθλητισμός αυτή τη στιγμή έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ζήτησα να δουλέψω ξανά γιατί υπάρχει ανάγκη. Ζητώ από τον κόσμο που πηγαινοέρχεται στις Αστούριας να μου δείχνει τα έγγραφα. Πρέπει να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις για ν’ αποφευχθεί η μετάδοση του ιού» 

και συνέχισε

«Συνεχίζω όσο μπορώ την προετοιμασία μου από το σπίτι όσο δύσκολο και αν είναι. Τώρα προτεραιότητα όλων είναι να ξεπεράσουμε τον Κορονοϊό,  μετά έχουμε αρκετό χρόνο προκειμένου να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας.»

img_jsilvestre_20200403 174429_imagenes_lv_terceros_captura_de_pantalla_2020 04 03_a_las_173326 knxf u48284243203tb 992x558@lavanguardia web αρχείο λήψης (9)