Ισχακόβα: «Σε καλό επίπεδο προετοιμασίας οι Ρώσοι αθλητές»

Ισχακόβα: «Σε καλό επίπεδο προετοιμασίας οι Ρώσοι αθλητές»

 newsroom

  |  17.08.2020 | 15:59

Το Russian President‘s Canoeing Cup ήταν μία από τις πρώτες ευκαιρίες για πλήθος Ρώσων αθλητών να δείξουν (και να δουν οι ίδιοι) σε τι επίπεδο βρίσκονται, έπειτα από μήνες αποχής από τη δράση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κανόε της Ρωσίας, Γέλενα Ισχακόβα αποκόμισε θετικότατες εντυπώσεις από όσα είδε το […]

Το Russian President‘s Canoeing Cup ήταν μία από τις πρώτες ευκαιρίες για πλήθος Ρώσων αθλητών να δείξουν (και να δουν οι ίδιοι) σε τι επίπεδο βρίσκονται, έπειτα από μήνες αποχής από τη δράση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κανόε της Ρωσίας, Γέλενα Ισχακόβα αποκόμισε θετικότατες εντυπώσεις από όσα είδε το διήμερο του Σαββατοκύριακου που πέρασε στο Κριλατσκόγε της Μόσχας, όπου και διεξήχθη η διοργάνωση.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι διοργανώσεις και οι αγώνες έχουν αρχίσει επιτέλους. Αυτή είναι μία δεύτερη αρχή για τους Ρώσους αθλητές, καθώς λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί και το Ρωσικό Πρωτάθλημα. Μπορείτε να πείτε ότι τα παιδιά έχουν ήδη κάνει μία πρόβα. Οι αθλητές ήταν ικανοποιητικοί, όλοι οι ηγέτες της ρωσικής ομάδας έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό επίπεδο προετοιμασίας. Θα ήθελα να συγκρίνω τα αποτελέσματά μας με μεγάλο αριθμό ξένων συμμετεχόντων, αλλά, δυστυχώς, αυτή τη φορά, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, λιγότεροι ξένοι συμμετείχαν από ό,τι συνήθως», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ισχακόβα.