Φορμπς-Κράιανς: «Μέσω του πατέρα μου, άνοιξαν τα μάτια μου σχετικά με τον κορονοϊό»

Φορμπς-Κράιανς: «Μέσω του πατέρα μου, άνοιξαν τα μάτια μου σχετικά με τον κορονοϊό»

 newsroom

  |  14.08.2020 | 17:58

Παρόλο που αγωνιστικά το 2020, αν και φτωχό, καταγράφεται θετικό για τον Μπράντλεϊ Φορμπς-Κράιανς, στην προσωπική του ζωή έφτασε κοντά στο να βιώσει μία τραγωδία. Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο πατέρας του 25χρονου αθλητή υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και διεκομίστη άμεσα σε νοσοκομείο. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο πατέρα τους Βρετανού νόσησε και από […]

Παρόλο που αγωνιστικά το 2020, αν και φτωχό, καταγράφεται θετικό για τον Μπράντλεϊ Φορμπς-Κράιανς, στην προσωπική του ζωή έφτασε κοντά στο να βιώσει μία τραγωδία. Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο πατέρας του 25χρονου αθλητή υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και διεκομίστη άμεσα σε νοσοκομείο. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο πατέρα τους Βρετανού νόσησε και από τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και έδωσε πολύ σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Μέσω του πατέρα μου, τα μάτια μου άνοιξαν αρκετά νωρίς σχετικά με το πόσο σημαντικές επρόκειτο να είναι οι επιπτώσεις ιού. Πήγα στο νοσοκομείο δύο φορές να τον επισκεφθώ πριν επιβληθεί το lockdown και αυτό ήταν. Έπρεπε να του μιλάω μέσω της εφαρμογής FaceTime έκτοτε. Ευελπιστώ να δούμε πλέον μία επιστροφή σε ένα είδος κανονικότητας», ανέφερε ο Φορμπς-Κράιανς.

Ο 25χρονος Βρετανός, που μόλις πριν λίγες ημέρες επισφραγίστηκε ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, αναμφίβολα βλέπει στις επιπτώσεις του κορονοϊού και αρνητικές συνέπειες και στην καριέρα του.

«Όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από τον αθλητισμό και όλα ήταν έτοιμα για μία από τις μεγαλύτερες χρονιές της ζωής μου. Οπότε το ότι μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία αναμονής, κάνει την κατάσταση αδιανόητα δύσκολη. Δουλεύω από τα 15 μου χρόνια για να βρεθώ στην κατάσταση που είμαι τώρα, αλλά προσπαθώ παράλληλα να αντλήσω και θετικά από αυτό που ζούμε. Είμαι ένας νεαρός ακόμη αθλητής με παρουσία σε διεθνείς διοργανώσεις, άρα άλλοι 12 μήνες προετοιμασίας δεν είναι ευχάριστο γεγονός», δήλωσε ο Φορμπς-Κράιανς.