Χάλκινο ο ΕΝΟΑ στο πανελλήνιο σπριντ

Χάλκινο ο ΕΝΟΑ στο πανελλήνιο σπριντ

 newsroom

  |  07.08.2020 | 11:14

Δυνατά μπήκαν τα κουπιά του Ελληνικού Ναυτικού Συλλόγου Αιγυπτιωτών κάνοε καγιάκ σπριντ στις εγχώριες διοργανώσεις μετά και την μετεγκατάσταση του συλλόγου στις νέες του εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά. Στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανοε-Καγιακ Σπριντ που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρομιο του Σχινιά οι αθλητές του ομίλου Αιγυπτιωτών μας συμμετείχαν σε πέντε τελικούς και κατέκτησαν ένα χάλκινο […]

Δυνατά μπήκαν τα κουπιά του Ελληνικού Ναυτικού Συλλόγου Αιγυπτιωτών κάνοε καγιάκ σπριντ στις εγχώριες διοργανώσεις μετά και την μετεγκατάσταση του συλλόγου στις νέες του εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά.

Στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανοε-Καγιακ Σπριντ που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρομιο του Σχινιά οι αθλητές του ομίλου Αιγυπτιωτών μας συμμετείχαν σε πέντε τελικούς και κατέκτησαν ένα χάλκινο μετάλλιο. Στην κατηγορία Κ1 200μ Γυναικών η Μαριάννα Γκαττ πήρε την 3η θέση ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών. Ακολούθησαν τρία πληρώματα του ομίλου στην 5η θέση. Στην κατηγορια Κ4 500μ ανδρών οι Νικόλαος Μαστραντωνακης – Αλέξανδρος Βαρβαρέσσος Δρόσος – Νικόλαος Ρέτσος Δρόσος – Θεόδωρος Βαρβαρέσσος Δρόσος και  στην κατηγορια Κ4 200μ ανδρών οι Νικόλαος Μαστραντωνάκης – Αλέξανδρος Bαρβαρέσσος Δρόσος – Νικόλαος Ρέτσος Δρόσος -Μανώλης Ζορμπάς. Στην εξάδα αγωνίστηκαν επίσης στο Κ1 Νεανίδων 200μ & 500μ. Η Μαριάννα Γκαττ. Σημαντικη στιγμή για τον Ιάσονα Γαβαλά που προκρίθηκε στους ημιτελικούς των Κ1 200μ και K1 500μ παίδων.

ΠΗΓΗ: ΕΝΟΑ