Αξιόλογη η εμφάνιση του Α.Σ. Αποκόρωνας στο Σχοινιά

Αξιόλογη η εμφάνιση του Α.Σ. Αποκόρωνας στο Σχοινιά

 newsroom

  |  27.08.2020 | 15:04

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του ΑΣ Αποκόρωνα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ και SUP Σπριντ, που φιλοξενήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά Αττικής. Ο Αθλητικός Σύλλογος Αποκόρωνας, συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης, για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ίδρυση του πριν δυο χρόνια. Με 13 μικρούς αθλητές και αθλήτριες, αυτή τη […]

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του ΑΣ Αποκόρωνα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ και SUP Σπριντ, που φιλοξενήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά Αττικής.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αποκόρωνας, συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης, για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ίδρυση του πριν δυο χρόνια. Με 13 μικρούς αθλητές και αθλήτριες, αυτή τη φορά ανάμεσα σε 18 Συλλόγους και 185 περίπου αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά του Συλλόγου, έδωσαν 34 συνολικά μάχες σε διάφορες αγωνιστικές κατηγορίες, (προκριματικούς, ημιτελικούς, τελικούς), αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, κάνοντας γνωστό τον Αποκόρωνα και κομίζοντας τα πρώτα μετάλλια του Συλλόγου σε Πανελλήνια διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, και οι 13 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στις τελικές σειρές, ενώ πέντε αθλητές του Α.Σ. Αποκόρωνα έφθασαν μια ανάσα από το βάθρο, κατακτώντας την 4η θέση. Τέσσερις αθλητές ήρθαν 5οι ,ενώ ένας ακόμη αθλητής ,δυστυχώς, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην αποστολή, λόγω ασθενείας.